START
OM FÖRETAGET
TRAFIKÖVNINGSPLATS
KONFERENS
UPPLEVELSEPAKET
PRESENTKORT
PRISER
KONTAKT & HITTA HIT
KUNDLOGIN

MotorEvent

Telefon: 0470 - 404 03

 

Växjö Trafikövningsplats

Telefon: 0470 - 472 88

 

Besöksadress:

Uråsa Flygfält

 

Postadress:

Box 3145
350 43 Växjö

FOLKRACEPAKETET

 

FOLKRACEPAKETET

Skratt, action och teamwork

 

En av kundernas absoluta favoritaktiviteter. Här blandar vi aktiviteter som  samarbetsövningar i Back Seat Driver med svårkontrollerade och skrattframkallande Tvärtombilen Allt för att bygga upp stämningen och koncentrationen inför Folkracekörningen.

 

Det här är riktigt kul! Eftersnacket tar aldrig slut, vem borde egentligen vunnit? Om bara inte...


Folkracepaketet lämpar sig för grupper mellan 4 och 60 personer.  

 

I paketet ingår minst fyra aktiviteter Kul På Hjulaktiviteter och Folkrace. Mix och mängd av aktiviteter styrs av syftet med aktiviteten, vädret och gruppstorleken. Ju mer du berättar om vad ni vill uppnå med er aktivitet, desto bättre kan vi anpassa upplägget för just era behov och önskemål.

 

FOLKRACE

På med föraroverall och hjälmen. Åla dig ner i den djupt skålade stolen. Spänn  fast 4-punktsbältet. Starta motorn, i med ettan, håll koll på startern med flaggan... 5 sekunder kvar, varva upp motorn, upp med kopplingen och plattan  i mattan, nu gäller det...

 

Folkrace är en av våra absoluta kundfavoriter. Bilarna du kör är ombyggda Volvo 240 och banan är specialbyggd för att ge maximal körglädje för både nybörjare och fullblodsproffs.

 

Folkrace kan köras som enskild aktivitet men ingår oftast som delaktivitet ihop med andra aktiviteter och någon form av konferens eller kick-off. Det går dock lika bra att ta med kunder, kolleger eller kompisar för en utmaning som höjer pulsen och ger utlopp för drivet att trycka plattan i mattan.

 

© Copyright Motorevent AB 2006 - Webbproduktion: DownstairsDesign.se - Powered by: SiteDirect™